Cine sunt.....

 

 

Arin

 

M-am nascut in orasul Oradea unde locuiesc in prezent. De mic copil am cutreierat muntele. Ai mei lucrind in invatamint ma luau cu ei pe perioada vacantelor de vara in tabere organizate de Ministerul Invatamintului, unde ramineam cite 3 luni pe an din Iunie pina in Septembrie. Veneau serii dupa serii de elevi dar mai ales studenti. Asa am ajuns sa fac zi de zi traseele pe care repetindu-le le-am memorat asa de bine incit nici nu mai luam seama de marcaje. A venit facultatea, apoi angajarea si in vacanta si concedii am luat la tinta masivele muntoase pe care nu le facusem combinate bineinteles cu cite o sedere la 2 Mai, statiunea hippiotilor. In anul 2011 mi s-a oferit posibilitatea de a urma un curs de ghizi montani si nationali prin fonduri europene pe care l-am absolvit in 2012.

Asa am pornit aceasta afacere care pentru mine e un hobby. Cred ca e cel mai bun lucru care poate sa existe.

Pe scurt..........

Domiciliu:Oradea, Romania
Competente profesionale:Ghid Montan, Ghid National de turism
Domenii de activitate: Drumetii montane in Muntii Fagaras, Muntii Retezat, Muntii Apuseni, Muntii Ceahlau, Muntii Giumalau - Rarau, Muntii Paring-Capatinii-Buila Vinturarita, Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului si Delta Dunarii.
Limbi straine:Engleza si Germana foarte bine. Franceza mediu.
Hobby:Inotul, Muzica progresiva de buna calitate:Premiata Forneria Marconi, Banco del Mutuo Soccorso, Genesis cu Peter Gabriel solist, Rennaissance, Van de Graaf Generator, Yes, Jethro Tull, Strawbs, Il Rovescio della Medaglia, Grobschnitt, Gentle Giant, cititul: Ken Kesey - Zbor deasupra unui cuib de cuci, actor in filmulete haioase si bineinteles hoinareala.